Online marketing

Naast het ontwikkelen van concepten zijn wij ook bezig met de online marketing van verschillende bedrijven. 

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende online marketing werkzaamheden:

  • SEO (zoekmachine optimalisatie)
  • SEA (zoekmachine adverteren)
  • Social Media marketing

Lees er hieronder alles over!


SEO (zoekmachine optimalisatie)

Wij hebben al vele succesvolle SEO campagnes gedraaid voor onze online marketing klanten. SEO wilt zeggen dat je op een organische manier (dus zonder betaling aan bijv. Google) probeert goed gevonden te worden in Google.

Hier zijn verschillende SEO technieken voor, die wij allemaal beheersen. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van de juiste teksten/content, technische optimalisatie van een website, linkbuilding, etc. 


SEA (zoekmachine adverteren)

Naast de organische manier van SEO zijn er ook mogelijkheden om tegen betaling zichtbaar te worden in Google. Dit noemen we "SEA", wat staat voor "search engine advertising". 

Met SEA kun je bijvoorbeeld voor een prijs per klik gevonden worden op één of meerdere relevante zoekwoorden voor jouw business. Wij helpen jou hier graag bij en zijn in staat om een succesvolle Google Ads campagne voor jou op te zetten.


Social Media marketing

Daarbij zijn wij ook gespecialiseerd in "Social Media marketing". Tijdens de ontwikkeling van onze eigen concepten hebben wij zelf ook erg veel tijd gestoken in onze social media kanalen.

Zo hebben wij met ons concept "Sneakerplaats.com" een grote community en following op weten te bouwen, met meer dan 60.000 volgers op Instagram en 15.000 pagina likes op Facebook.

Doordat wij hier zelf zo mee bezig zijn geweest, hebben we in de loop der jaren zoveel ervaring en kennis opgebouwd dat we dit ook graag gebruiken om de social media kanalen van jouw bedrijf een boost te geven!

Met welke social media kunnen wij jou helpen?

  • Facebook (zowel organisch als betaald adverteren)
  • Instagram (zowel organisch als betaald adverteren)
  • LinkedIn (zowel organisch als betaald adverteren)

Benieuwd geworden hoe wij de social media kanalen van jouw business een flinke boost kunnen geven? Neem dan nu contact met ons op en wij denken graag met je mee hoe wij jouw online following nog groter kunnen maken!